torsdag 15 maj 2014

Göra pappa stolt


När vi var små hade vi alltid veckorna fullplanerade med aktiviteter. Det var gymnastik, fotboll, ridning och allra mest skidåkning. Kanske är det därför som vi fortfarande tycker så mycket om att träna, vi fick redan som små lära oss att hålla igång och hur mycket träning kan ge. Vi fick mycket kompisar genom våra idrotter, åkte iväg på roliga saker som läger och lärde oss hela tiden nya saker som gav oss ett bättre självförtroende.
Det var också väldigt roligt att hela familjen hade ett gemensamt intresse. Idrott är fortfarande något som håller hela vår familj och det är ett kanonkul sätt att umgås på.

Idag var vi ute på ett cykelpass som skulle gjort pappa stolt!Branta sandbackar, steniga stigar och hala rötter. Idag backade vi inte för något och det gick riktigt bra. Vår mountainbiketräning börjar ge resultat. De allra svåraste stigarna vi har testat känns inte längre  riktigt lika svårt!Jennie hade med sig sin Camelback som vi har köpt likadana.
Bra att ha vätska, telefon, nycklar, slang och allt annat som man kan tänkas vilja ha med sig ut i skogen. Väskan är så liten och smidig att det knappt känns att man har den på sig.

Idag du pappa, skulle du varit stolt om du sett oss svischa fram i skogen som två rosa streck!

/ Storasyster

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar