måndag 27 oktober 2014

Att spaa sig i form!

Att gå på spa är verkligen härligt på alla sätt och vis! Någon gång om året brukar jag och syrran unna oss att gå på spa tillsammans.
Senast var nu i helgen, vi var på Dalecarlia i Tällberg. Vi njöt i fulla drag och insåg hur mycket miljön påverkar samtalsämnena. När vi satt nybadade, nybastade och avslappnade inlindade i morgonrocken och bläddrade i några tidningar så ploppade nya samtalsämnen upp.
Saker vi inte pratat om på länge. Vi pratade bland annat om olika spa upplevelser. 

Vi var en höst helg för några år sen i Varberg och Varbergs kurort precis vid havet. Vi bodde i en enorm svit, vattengympan var kanon och maten helt fantastisk!

Yasuragi Hasseludden har jag också varit vid. Där var lokalerna häftiga och bäst av allt var de varma utomhuskällorna.

Utomlands har vi också gjort flera spa visiter och av det har vi lärt oss att i Egypten så kan ett spabesök innebära något annat än avkoppling och lugn och ro. Vi kom från besöker lite chockade, väldigt rena och mycket fnittriga.

Egentligen så tycker jag att det allra bästa med spa är att man tvingas stanna upp och bara vara. Ta en paus från jäkt och stress. Bara mysa!

I Tällberg så var det heller inte så dumt med brunch buffén, vi åt tills vi sprängdes. Inte så nyttigt kanske, men det gick inte att låta bli!


/Storasyster

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar