fredag 1 juli 2016

Semesterplanering pågår

Det är för härligt med semester!
Inga tider att passa! Käka när man är hungrig, sova när man är trött, äta det man hittar i kylskåpet eftersom att handla känns dötrist och urtråkigt!
Tassa omkring i trädgården, fälla upp och ner parasollet eftersom det ena sekunden blåser, andra är väldans soligt.
Göra listor med viktiga saker som bör göras denna dagen, och på listorna står saker som; plocka in nya blommor till köksbordet, hänga en tvätt ute i solskenet, gräva upp tistelflocken ur gräsmattan, plocka mördarsniglar (för ja, vi har fått dem nu!).

Men vi har nu också gjort en semesterlista, men stora och små utflykter som vi vill göra under sommaren. Det känns lite som att tiden bara rinner iväg när vi sitter i utemöblerna och dricker kaffe.
Så nu är ett av äventyren planerade!
Vi bjöd med mamma och pappa. Jag ritade en teckning som var en rebus och skrev en packlista, men sen kunde jag ändå inte hålla mig utan berättade vad vi skulle göra!

En mini-djurpark ska vi besöka och så till det en övernattning i en mini-stuga!
Och så besöka några fik, åka till ett cykelvänligt ställe med badplats och så förbi lite butiker.
Det krävs ju lite funderande och planerande när det ska passa en 1-åring, två cykelgalningar, en tygfantast, två fluffiga hundar, en badglad rackare, en vattenrädd hårboll, några fikagillande typer och en mormor och en morfar. Tillsammans är vi inte så många, utan bara 7, med hundarna, men alla gillar ju många olika saker. Men nu blir det nog väldans bra tror vi!




















Här ligger jag och vilar och där ligger han och vilar, eller vänta har han ramlat omkull?
Semester i trädgården är inte dumt alls!

/ Storasyster

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar