måndag 29 augusti 2016

Den stora båda ska jobba veckan

Och så har vi kört vår första vecka där vi ska bytas av mellan jobb och vara hemma. Samtidigt ska huset helst skötas iallafall så pass att man inte snubblar ihjäl sig på duplo eller en traktor på väg till toan på natten. Det behöver handlas lite, åtminstone kaffe, välling och hundmat. Och nångång kan det ju vara grejt om vi lyckas dammsuga för att undvika astmaanfall eller att drunkna i hundhår.

Vi var inställda på kaoset från Mordor och hade ringt in förstärkning. En middag hos mamma och pappa och en kväll kom de till oss. Samtal och sms har dykt upp på telefonen för att kolla så att allt går bra.

Det här är sånt man aldrig, aldrig, aldrig ska säga för då går det åt skogen nästa gång, men jag säger det ändå. Första kvällen som jag skulle rodda själv gick så jädrans bra!

Jag hann lägga liten pojke, rasta håriga hundar, ära en påse godis, se en bra film "The intern" och skriva det här blogginlägget!
Dessutom tittade jag på gamla bilder och skickade iväg på framkallning. Hittade den här. Tänk vad fort det går. Då låg han vara där och kunde inte vända sig, åla eller någonting. Nu går han långa sträckor, klättrar upp på köksbord och springer runt i full kareta!


Om nu någon trampar på duplot eller kör tån i traktorn i natt så löser det sig säkert!

/Storasyster

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar