torsdag 10 november 2016

Njuter av vintern!

Det är så härligt att vi fått lite vinter här, jag är väl medveten om att den förmodligen försvinner nästa vecka när det ska bli varmare men det bekymrar mig inte just nu. Jag försöker också se det positiva med att sambon jobbar kväll (vilket är ett jäkla skit egentligen). Han för spendera fler vakna timmar med Lilla G, som vi bara älskar mer och mer för varje dag. Vi får mycket tid tillsammans under dagen. Mysiga promenader med hela familjen och tid tillsammans då vi faktiskt är pigga (haha, pigga?! Som småbarnsföräldrar, ja ni vet vad jag menar, inte pigga kanske men vakna). 


Theo har lite bekymmer på promenaderna då han får snöbollar i hela pälsen. Speciellt under magen och runt hela tassarna och benen. Det märks att han inte riktigt är gjord för vintern. 


Solen kikade fram nyss och vi sitter inne och tittar ut och njuter över en kopp kaffe medan Lilla G sover i nestet. Men alla småbarnsföräldrar få nu inte panik, det brukar hon aldrig annars göra så detta är ett unikt tillfälle som vi unnar oss att njuta av!

/ Lillasyster


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar