fredag 10 mars 2017

Stranden

Förmiddagen började som så många andra fredagar på Öppna förskolan. Det är mysigt att gå dit även om Lilla G kanske inte har så mycket utbyte av varken leksakerna eller de andra barnen än så länge. Men sångstunden är helt klart hennes favorit. Tänk vad mycket trevliga föräldrar det finns!


När vi kom hem bestämde vi oss för att åka till stranden och ta en promenad. lilla G fick på sig sin vindfleecejacka från polarna och pyret och de fina röda byxorna är också därifrån. De kläderna är så himla bra men det svider lite i plånboken så därför har jag fyndat dessa på Tradera, perfekt!


Vi gick och njöt. Några höll på att bygga hus vid stranden. Vi sa att det nog hade varit jobbigt just sommartid att bo så nära  alla turister. Men egentligen var vi nog bara avundsjuka. 

Framåt kvällen blev det en promenad i solnedgången. För två månader sen skulle vi aldrig kunnat gå ut med vår dotter vid 17.30. Hon hatar att åka vagn och helst inte sitta i selen heller när det är mörkt. Jag är så tacksam över att det blir ljusare tider nu!

/ Lillasyster


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar