måndag 12 juni 2017

Ett barn med mycket energi!

På dopet och bröllopet var alla imponerade av vår son, hans motorik och framför allt hans energinivå!
Vi tyckte att det var ganska lungt ändå eftersom vi inte hade hundarna med oss att hålla ordning på.


Här på gräsmattan sprang han upp och ner, fram och tillbaka och lekte och busade. Klättrade över staketet på två röda och gjorde ljuskoppar ner på andra sidan, la in en spurt mot groddammen. I flera dagar efteråt har han pratat om när han rymde och pappa fick jaga honom. En av bröllopets höjdpunkter enligt sonen.


Ja bröllopet var ju längst ute på en brygga....
Här var vi också en stund dagen efter och njöt av solen.... och sprang kortkorta intervaller efter en son som är snabb som en vissla men inte skulle inse en fara om den så hoppade upp och bet honom i rumpan.

Men det är ju precis så som en annan mamma sa till mig en gång, det är underbart att man har ett barn som verkligen tar för sig av livet!

Så när vi jagar vår fantastiska energiboll försöker jag tänka på allt härligt, roligt, underbart han kommer kunna göra i sitt liv med all denna energi!

Och visst blir man stolt som en tupp (eller höna eftersom jag är mamma?) när sonen hoppar på sin springcykel och bara kör runt där bland gästerna, som vadå, alla två åringar cyklar väll?!?!? Vår lille cooling!

En annan sak som är härlig är att somna ovaggad om kvällarna!

/Storasyster

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar