lördag 8 oktober 2016

Vi guppar vidare

Idag drog vi ut i trädgården och hittade ett nytt gupp vi kunde köra barnvagnen över. Efter 20 minuter sov hon men vaknade efter tio igen. Mycket jobb för lite sömn kan man säga. Men då hade jag redan gått in så Lilla G fick rulla runt i barnvagnen med hennes morfar ett tag så hon fick lite frisk luft.

Mamma välkomnar hösten ordentligt och gjorde så fint i blomlådorna. Ljung är så otroligt fint! 


Det är något speciellt med hösten. Det är inte lika självklart att kunna vara ute i trädgården och hänga spm det är på sommaren. Man förväntar sig att det ska vara kallt och blött och istället sitta inne under en filt. Det är också härligt men kanske inte hela dagarna. Därför njuter jag lite extra av dessa dagar då hela familjen kan vara ute och njuta av att det biter i kinderna av vinden och jag vill ha mössa och vantar på mig. 

Att ha punkterade bollar i trädgården kan tyckas vara lite märkligt. Men inte här hemma hos mamma och pappa. Våra hundar reagerar lite olika på bollar. Hugo skäller konstant så det är omöjligt att då tyst på honom, det positiva är att man alltid vet var han är. Theo försöker vara med och busa med den som har bollen men han lyckas aldrig riktigt för han förstår inte hur man leker med en boll enligt de andra, mest så slickar han bara på den. Charly går bananas och slänger runt på bollen och behandlar allt i hans väg som en boll som ska busas med. Han biter också alltid sönder den. Kiwi är den som är minst intresserad av bollar, han är ganska chill vad gäller den saken. Så bollar är en sak man tar fram när man har lite extra energi över och när man tröttnat åker den upp i trädet igen.


/ Lillasyster


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar