torsdag 18 januari 2018

Frusen som en hund

Igår maxade vi verkligen uteleken. Både på förmiddagen och eftermiddagen var vi ute och grävde, körde traktorer, hoppade i snöhögar och åkte madrass. Det var så skönt och så kul! Äntligen är det så mycket snö att man kan leka i den igen, så mycket roligare att vara ute då, tiden flyger verkligen förbi. När pappan kom hem så gick de ut igen alla killarna och körde radiostyrd bil i mörkret, ett riktigt äventyr!
Hugo och Kiwi var överlyckliga över all snön och lekte och busade med varandra. När Kiwi väl kom in tyckte Lilla J att han såg frusen ut.

”Kiwi fryser mamma! Jag får bädda ner honom!” och så la Lilla J på Kiwi en massa fleecefiltar där i soffan och kröp upp bredvid honom. Kiwi vår stora krambjörn bara mös och somnade där under filtarna. Det är kärlek det att se de där två mysa ihop!
Kiwi delar även ett annat intresse än snö och mys med Lilla J, han gillar lego. Kiwi tar upp legobitarna och kastar omkring med dem. Men han har aldrig sönder någonting. Kiwi gillar också att mysa med gosedjur och bära omkring på dem, speciellt de hemvirkade gosarna tycker han om. Men han har aldrig haft sönder något, vår stora gos alltså!
/Storasyster

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar