måndag 26 februari 2018

Gravid vecka 40

Idag börjar något helt nytt, graviditetsvecka 40, Lilla J kom i slutet av vecka 39 så det här med vecka 40 är helt nytt! Eftersom att jag ställt in mig på att inte gå hela vägen fram till BF, 4 mars, så börjar det kännas som en lång väntan nu. Dumt att göra så, men svårt att låta bli! Speciellt när man tycker att man känner mycket sammandragningar och förvärkar.

Idag är det måndag och Lilla J säger att det är idag bebis kommer, syrran säger på onsdag och mamma håller på fredag. Så det är många bud på just denna vecka. 4:e mars är ju självaste Vasaloppet. Ska vi kanske invänta Vasaloppsstarten och tajma startskottet med vattenavgång? Vilken historia att berätta isåfall!


Det är just nu två par brallor som sitter skönt, tre i nödfall och eftersom det av någon anledning är så lätt att spilla på magen får tvättmaskinen gå varm här hemma för att jag ska ha något  att ha på mig!

Magen har en väldigt bra storlek för att lägga virkningen på och för att klämma fast virknålen ovanpå, toppenbra!

Igår försökte vi promenera igång förlossningen.  Men långpromenad, i mina mått mätt, i det härliga vintervädret med två glada hundar hjälpte inte till för att starta något. Men snart måste det ju vara dags!!!

Som att vänta på ett lopp, men utan att veta vilken gren, är det skidåkning, skridskor, cykling, löpning? Utan att veta hur lång sträcka det är och så har man ingen aning om när starten går. Men man vet att det kommer bli grymt tufft och så vet man att priset är det finaste möjligt!

Vi har ett väldigt bra serviceteam runt omkring som också står och väntar på att det hela ska starta! 

/Storasyster

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar