måndag 16 april 2018

Småbarnsfamiljer som umgås

Det är så spännande att umgås med andra småbarnsfamiljer. Det är lite som att man tar sin egen tornado och sätter ihop den med någon annans. Det blir ett tempo, virrvarr och ljudnivå utan dess like. Vad som helst kan hända och det kan bli precis hur kul som helst!
I helgen har vi haft kusin, morbror och noster här på besök. De sov över en natt, eller nej, de var här över en natt, för sov tänkte lillkisinen inte göra. Det blev precis så härligt, roligt och intensivt som man kan tänka sig. Det bjöds på finfint väder så vi var ute massor och lekte, promenerade och bara var.
Det är så bra att Lilla J är snabb på sin springcykel och att han älskar att cykla på den, då kan vi ta oss iväg på sköna barnvagnspromenader. Kors och tvärs över hela ön tar vi oss och hundarna är helnöjda över att få röra så mycket på sig!

Nu ska vi vila upp oss efter kusinhänget och så har vi bestämt oss för att ses igen i sommar, blir ju tyvärr inte så ofta eftersom vi bor en bor ifrån varandra. Men i sommar åker vi till dem och skapar kaos!
Det är härligt att vara föräldraledig till våra små killar och tänk att snart är det dags för syrran att vara hemma ett tag också, då får vi barnvagnspromenera ihop!
/Storasyster

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar