lördag 2 juni 2018

Semester med barn

Igår åkte vi till hembygdsgården. "Har de inte manvarg och flamingo?" undrade Lilla J. Så går det när man sätter ribban högt och åker till Parken Zoo! Alltid lär man sig något nytt när man är iväg. Från vår superhäftiga djurparksresa så tar vi med oss att det är toppen att hyra stuga där sängkläder, handdukar och slutstädning ingår! Så skönt att slippa släpa och städa efter bara en natt! Och förutom det...
Det är skönt att inte åka så långt! Parken Zoo var en resa på 1 h och 40 min, alldeles lagom när man har små barn med sig. När det ska stannas för att kissa, byta blöja och amma så tar det tid ändå.
Skrindor är fantastiskt! Vi vill aldrig mer åka någonstans där man inte kan hyra en skrinda för en billig peng! Perfekt att låta trötta små barn och fika åka i!
Packa dricka och mellis. Lite gott att dricka och någon frukt eller kex är kanon för att fylla på när energin tryter. Festis och små flaskor med bubbeldricka gick det åt mycket av under vår resa!
Låt det ta sin tid. Att vi delade upp djurparksbesöket på två dagar var perfekt för oss. Varken barnen eller vi föräldrar hade orkat klämma in allt på en dag. Det var skönt att slippa stressa utan verkligen ha tid för att leka en stund i lekparkerna, äta glass och spana efter djuren i hägnen.
Solskydd. Glöm för tusan inte kepa, hatt och solkräm. Solstift var perfekt att bara slänga ner i väskan!

Borta bra men hemma bäst!
/Storasyster

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar