tisdag 20 januari 2015

Material things!

Likt en nyfrälst längdåkare som ska köpa utrustning har jag lagt tid och energi på att lära mig allt om materialet. Inte om skate, klassiskt, pjäxor och bindningar. Utan om vagnar; kombivagn, duovagn, sulky, mjuklift och hårdlift.

Vi har gemensamt finkammat blocket och besökt barnvagnsaffärer. Det fick så långt att jag drömde mardrömmar om vagnar. Jag kunde vakna mitt i natten och fundera på om Emmaljunga verkligen var rätt val för oss, den röda Kronan var ju riktigt snygg.

Men nu är beslutet taget, vagnen är här!


Det blev en sån som vi bestämde oss för från alla första början. Då när vi var i vecka 15 och blev chockade över allt barnbutiken vid vårt första besök visade att vi behövde i prylväg. Vi skulle bara vela i 3 månader innan vi slog till på just en stor och rejäl Emmaljunga med luftdäck.


Just nu övningskör vi med Hugo i och han verkar mycket nöjd!

Nytt på gravidfronten nu i vecka 26 är att min hjärna har bytts ut mot potatismos.
Jag kan komma ihåg exakt noll saker. Idag gick jag och hämtade en kopp kaffe och satte mig vid datorn. På skrivbordet stod visst redan två koppar med ljummet kaffe, dem hade jag glömt bort att jag hämtat. Jag gick för att kopiera men glömde pappret jag skulle kopiera på skrivbordet, gick tillbaka en trappa upp och hämtade pappret. Tog mina kopior och gick upp igen, men glömde kopiorna i kopiatorn.
Jag vet var jag bor och vad min sambo heter!


De här coola strumporna kom med posten idag. Häftiga stödstrumpor med ugglor på från mamma. Dem ska jag ha på mig imorgon!


Sist men inte minst av de materiella ting som införskaffats idag är de här söta kuddarna. Blir glad när jag ser dem!

/Storasyster
3 kommentarer:

 1. Var har du köpt dessa fantastiska strumpor m ugglor på?

  SvaraRadera
 2. Var har du köpt dessa fantastiska strumpor m ugglor på?

  SvaraRadera
 3. Visst är de fina! Och sköna!
  Köpte på cocoz.se, just nu har de köp 4 betala för 3 på just stödstrumpor såg jag! 😃👍

  SvaraRadera