måndag 4 juli 2016

Ånnaboda och shopping

Ånnaboda är väl värt ett besök för den som gillar att vara på semester mitt i naturen. Det var inte mycket folk alls, vilket i och för sig kan bero på regnet. Några som däremot ryckte vädret var kanon var knotten. Eftersom ingen hade våtdräkt eller något typ av knottmedel (finns det?) med sig, så blev det inga utomhusaktiviteter på lördagmorgon. Ja hundpromenad blev det ju förståss.

Men efter den så åkte vi istället till Marieberg och shoppade. Lilla J fick som vanligt mest. "Peka nu inte på något för då köper säkert mormor och morfar det!" sa jag till honom när vi gick in på XXL. Mycket riktigt, redan innanför dörrarna stod mormorn redo vid ryggsäckarna och Lilla J pekade på en blå Haglöfs rygga. Jag vet inte riktigt om han pekade på den, men han och mormor travade glatt därifrån hand i hand och den ryggan var med.

Ett par foppatofflor fick han också. "Ett par blå kanske?" sa jag och lät han provs, men nej, morfar och Lilla J själv tyckte de med Turtles på var finast så dem fick det bli.


En cykeltur hanns också med i butiken och till allas stora glädje tyckte han det var kul och ville cykla mer.


/Storasyster

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar