söndag 31 juli 2016

Dagens våta dröm!

Eftersom vi inte har tvättmaskin i huset så är det där med att tvätta lite krångligt tycker jag. Egentligen kan jag tycka att det känns lite mysigt att då slänga i en tvätt hänga upp den och den luktar så där gott men med en liten tjej i familjen blir det krångligare. Just nu känns det lite väl att dra iväg med Lilla G till tvättstugan och köra igång det projektet. 

Klockan åtta imorse jade vi tid...haha trötta småbarnsföräldrar nej nej här tar vi tidiga tider. Ja vad gör man inte när man verkligen måste tvätta!


Lilla G:s farmor kom hit igår och vi fick så himla mycket fina kläder som vi också passade på att tvätta upp. Tänk att hon har så fin familj runt sig.

Nu överväger jag hur som helst att kanske köpa en tvättmaskin ändå. Det är inte jättekul att ha nerbajsade kläder ligga i flera dagar. Nu har vi visserligen inte så mycket skitiga/nerkissade/bajsade kläder än men misstänker att det kommer. Tycker dock det är så dyrt bara och svårt att hitta någon bra.

Idag drömmer jag om en stort tvättstuga där jag kan kliva ut direkt i trädgården och hänga ut tvätten att torka. Vilken dröm.

/ Lillasyster

1 kommentar: