torsdag 21 juli 2016

Jag har stannat upp för en stund

Igår gjorde vi det. Första premiärturen med barnvagnen. Vi åkte upp till fjället för att boka stuga åt mamma och pappa som kommer hit om några dagar. Samtidigt tänkte vi att vi går all in och tar en barnvagnspromenad. Får panik av att sitta inne när det är så soligt och fint. Nervöst som tusan var det när vi packade in allt i bilen och drog iväg. 



På stapplande ben rullade vi iväg. Man kände sig så där mallig och stolt men samtidigt nervös över att man nu har ett sånt ansvar över något så litet. Någon sa till sambon att det är svårt att nu plötsligt se honom som pappa. Om han bara kunde ana hur svårt det är att se sig själv som förälder. 


Efter en bra natt fick det bli frukost på vår uteplats. Vår nya uteplats som vi fullkomligt älskar. Efter det blev det en promenad hela familjen. Första promenaden med hundar och barn, blev en riktig succé!


Nu sitter jag här med kaffet i handen och njuter något otroligt. Har den finaste familjen man kan tänka sig. Första gången sen Lilla G kom som jag bara andas ut och njuter till fullo av föräldralivet ❤️

/ Lillasyster


2 kommentarer:

  1. Låter trevligt. Den stora frågan är dock: har han skruvat ihop sin cykel???

    /JS

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha cykelmonteringen är på god väg. Han har varit uppe och skruvat i två omgångar. Tror att den snart är klar!

      Radera