måndag 15 augusti 2016

15 augusti

I förmiddags blev det en promenad ner till stranden och runt på byn. Solen strålade, jag svettades, allt var som det skulle. Det har varit så kallt i ett par dagar så jag var inte riktigt beredd på att det plötsligt skulle bli en värmande sol och 17 grader!


Barnvagnen vi har från Kronan passar oss så himla bra. Funkar strålande när vi går på alla möjliga underlag. Och denna filten vi fått av en släkting, så fantastisk fin!


Idag kunde jag öppna upp på baksidan en liten stund medan solen höll sig framme. Dessa blommor planterade jag i början av juli och sedan dess har jag vattnat dem två gånger, ja då kan ni ju gissa hur mycket det regnat här. Vi har däremot fått tömma dem på vatten några gånger och skruvat håll i botten för att de i te ska dränkas... Ja vad ska man säga... En helt vanlig sommar i Idre!


Nu börjar vi så smått planera in en semester till föräldrarna i höst. Alltid härligt att komma iväg lite. Och åka till föräldrarna känns verkligen som en semesterort för oss. Vi blir alltid så ompysslade där och hundarna fullständigt älskar att röja runt i trädgården!

/ Lillasyster


1 kommentar: