måndag 15 augusti 2016

Min sommar!


Dagen man aldrig tror ska komma komma kom plötsligt, första semesterdagen. Det var en regnig dag, som större delen av sommaren, men känslan av att få gå hem och veta att jag inte ska jobba på över ett år om det går som planerat, ja den kändes märklig!


På midsommar åkte vi ner till mamma och pappa. Syrrans fantastiska man passade på att ta fina bilder på mig och magen, tack. Sambon stod för stylingen och jag fick bli en indian. Mysigt att fåmspendera några dagar med familjen och mosters Lilla J.


Till vår stora besvikelse blev det inget barn fött. Att åka de 45 minutrarna in till Örebro kändes mer lockande än de dryga 3 timmarna vi har till Falun. Men vi fick åka hem igen och magen var med. Höggravid och ute på promenad med hundarna. Så tacksam över min härliga graviditet, mådde för det mesta väldigt bra.


Pang! Sa det och så började vi bygga uteplats. Att kravla omkring där ute och skruva var lite klurigt höggravid men det funkade ju fint. Fem dagar efter att den var klar kom Lilla G till världen.


14 juli var det mest omtumlande dagen i mitt liv. Lilla G gjorde entré och jag har aldrig varit i en sån känslostorm innan. Att någon stormar in i ens liv och kärleken är så stor så man nästan spricker. Att hon legat i min mage i 9 månader känns så overkliges och häftigt.


Så mycket fin familj vi har runt oss. Det kom blommor och paket och besök. Svårt att smälta att man skapat något så fint så alla älskar henne redan innan de träffat henne.


Så här ser det ofta ut hemma hos oss. Hela familjen på samma ställe och vi bara myser och lär känna varandra. Nu är det höst, kollegorna börjar jobba men inte jag. Det känns fantastiskt att få vara hemma. Nu väntar en spännande tid ❤️1 kommentar:

  1. Vilken underbar sommar! Tänk tillbaka på den när regnet kommer.

    SvaraRadera