lördag 13 maj 2017

Utefestival i Askersund

Askersund Outdoor stod på dagens planering. En sorts mässa med massa olika typer av utomhusaktiviteter. Cyklar förståss, cross, rullskidor, kajak och SUP, bara en handfull av allt som presenterades på mässan.
Vi var nyfikna på tält eftersom vi hoppas komma iväg på någon liten tältsemester i år. På Borgmästargården i Askersund hade det blivit jättefint med fik och även tältplats.
Vi fastnade för det här tältet...


Haha! Det blir smidigt att bära allt upp och ner, hissa hundarna upp och ner för trappan och för att inte tala om hur bra 2-åringar och höjder rimmar! Eller inte..
Men tälten uppe i träden ska hänga kvar så man kan hyra dem över en natt, vilket häftigt hotellrum!


Stand up paddelboard testade vi förra sommaren, men den här bjässen med plats för sex personer hade vi aldrig sett förut. Så stor att det nästan var som en husbåt!


Lilla J träffade både Mulle och Laxeboch fiskade småsten med håv.


Mommo och moppa var med och vi åt lunch nere i hamnen, i Antes hamnbod kan man köpa smarriga fiskburgare, strömming med mos, pitabröd med lax eller som vi tog tunnbrödsrulle med kallrökt lax, pepparrotskräm och gräslök så väldans gott!
Askersund Outdoor får tummen upp och vi ser redan fram emot bästa år och att kanske prova att sovs i de häftiga trädtälten!

/Storasyster

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar