måndag 25 december 2017

God jul!

Vilken jul vi har!

Igår kom tomten till mommo och moppa, vi åt en massa god julmat som sig bör och det öppnades paket. Men innan det så hade vi en mysig förmiddag hemma, Lilla J fick Cars lego av oss och det blev succé! Mysigt att bara vara vår lilla familj också. Det var så roligt att se småisarna öppna och bli superglada över alla nya saker hos mommo och moppa. Ingen bröt ihop när Tomten kom utan bara glada miner. De började leka på en gång och hade så kul ihop kusinerna. Vi vuxna fick också paket och det är roligt hur man känner sig som ett litet barn när man sitter där och pillar upp tejpen och funderar på vad som finns i paketen.

Juldagen känns i år nästan ännu bättre än själva julafton. Igår var det lite pirrigt och nervöst att få ge bort alla sina leksaker och se hur det man bestämt sig för att ge bort togs emot. Idag är det bara njutning, leka med allt man fått!


Först degade vi i inte mindre än två timmar! Det fanns varken tid eller plats för att äta frukost och vi funderar på om vi kanske borde ha ett litet pysselbord i köket eftersom vår lille kille älskar att pyssla. Kul att det inte bara är bilar som gäller!

Sen var det lego, skördetröskan och bilar som gällde. Kul att alla julklapparna verkligen passade så bra, det riktigt lyser i ögonen på oss allihop när vi får leka, leka och leka!

Idag går vi in i graviditetsvecka 31, hur gick det till? Var tog vecka 30 vägen egentligen? Får försöka sammanfatta det så småningom om. Tänk att nästa jul har vi ett barn till! Nu finns det tid för att bebispyssla lite mer när julklappsverkstan här hemma är över för i år. Ska bli roligt att börja greja lite fast just precis idag så ska vi bara leka!


/Storasyster

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar