fredag 9 februari 2018

Vabruari

Då åkte vi också dit! Förkylningen är ett faktum för vår lille kille, men tänk så friska vi var hela januari och jag är helt fantastiskt tacksam att det inte är magsjuka vi fått! Februari är den månad när flest föräldrar är hemma från jobbet för att ta hand om sjuka barn. Barn vill gärna aktiveras lite sådär lagom fast att de är sjuka har jag märkt, iallafall vår lillkotte.

Lego och tågräls funkar fint precis som vanligt, fast han vill inte gärna bygga själv utan vill att man ska vara med. Mysigt ändå, tänk den dag då han inte vill att man ska vara med längre, näe man får stå utanför hans rum med örat tryckt mot dörren för att höra vad som egentligen pågår där inne.
Play Doh, rita i målarböcker och filmmys är också kul. Idag ska vi nog baka kakor och gå ut och ha lite picknick i trädgården. Bra att komma ut lite och få frisk luft det blir man alltid piggare av! En vattenflaska med lite gott att dricka står framme hela tiden och så käkar vi extra mycket frukt, ska nog gå att få bukt med den här förkylningen också!
/Storasyster

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar