torsdag 22 mars 2018

Långpromenad med vagnarna

Igår hade vi en sån där härlig promenad som vi kommer att prata om i efterhand. En promenad med ett barn i varje vagn. Båda barnen ville åka vagn, ingen var ledsen eller arg. Båda sov! Och ingen hund rymde! Vi gick kors och tvärs över ön och njöt av den våriga temperaturen och de snöfria vägarna!

Hugo blev lite trött i benen och fick åka vagn med minsta brorsan. Emmaljunga går som en dans tycker Hugo och mös ner sig ordentligt. Bra att de kan dela vagn småttingarna.
När vi kom in fortsatte båda barnen att sova. Det var länge sen Lilla J ville åka vagn, men nu är han febrig och förkyld, precis som vi vuxna och då tycker han det är mysigt att bli nerbäddad och få ut och åka en sväng. Hittills har vår minsta lilla kotte klarat sig från förkylningen, hoppas, hoppas att han slipper!
Det är verkligen nackdelen med förskolan, alla baciller som vi får hem därifrån och som dessutom verkar få oss dunderförkylda varje gång. Hela hösten har vi fått nya förkylningar minst varannan vecka och det var visst inte slut med eländet än. Hoppas att våren sätter stopp för det nu!
/Storasyster

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar