måndag 2 april 2018

En månad

Idag blir han en månad vår minsting i familjen. Han växer så det knakar och varje dag händer det saker, han använder händerna mer och mer och är så söt när han råkar få tag i saker som han sen håller i och inte vill släppa. Han ler mor oss så vi bara smälter. Länge, länge ligger han och tittar på sin storebror som mer än gärna berättar saker eller läser böcker för honom.
"När du blir större ska vi göra allt tillsammans! Leka, cykla, springa!"
Ojojoj, de kommer bli livsfarliga ihop!

Det har varit en intensiv månad. Tvåbarnschocken känns inte som nån direkt chock. Vi var liksom förberedda. Vi sover (hittills, ta i trä och allt det där) mer än förväntat och en del saker verkar sitta i sen Lilla J var liten, vi kan ju i allafall byta blöjor nu! Det är mer så att det är intensivt, ännu mer än förut och ett par extra armar skulle vara kanon när man måste hjälpa båda barnen samtidigt. Ljudnivån är högre och det är liksom två som ska tas på och av samtidigt. Men det är ju också dubbelt så många barn att kramas med, tänk så härligt!
Det är också mycket mer jag kan göra nu än som höggravid med foglossning så det underlättar ju i vår härliga fullfart vardag!
Saker som jag hittills inte skulle vilja vara utan är bärsjalen och barnvagnen! Härligt med promenader när lillkotten är nöjd och vill åka vagn, brorsan cyklar med och hundarna får komma ut och springa. Med bärsjalen så går det att använda båda armarna, inte dumt alls. Att han dessutom sover så gott i den är kanon! Blir nog att övergå till vår bärsele när han blir lite större.

Han tog en rivstart in i garderoben och storlek 56 sitter så här bra redan nu. Jag trodde att han skulle vara mindre än sin bror, men med tanke på den tuffa start han fick med förkylning och RS redan första levnadsmånaden så är det nog tur att han inte var så liten. Nu ska vi fortsätta att njuta av varenda dag för det är sant som alla säger att det går väldigt fort!
/Storasyster

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar