söndag 1 april 2018

Nu börjar allvaret

Vår första utflykt som tvåbarnsfamilj gick till två stycken banor för radiostyrda bilar och via en skoaffär när Lilla Js ena sko plötsligt gick sönder. På bilbanorna var det mycket snö men det gick bra att fika och leka med en traktor som vi hade med oss. Sandlådeleksaker alltså, funkar lika bra att leka i snö, grus och geggamoja som sand med!
Det gick över förväntan! Vi var lite svettiga när vi drog iväg, två barn, två hundar och två föräldrar med lätt sömnbrist. Ganska mycket att hålla ordning på! Men antalet rymningsförsök och utbrott var ändå ganska minimala! Alla var med hem och det var mestadels glada miner!

Det var inte tillräckligt lungt för att jag skulle ta en massa bilder, som sagt det är lite att stå i med två barn och två hundar, så den här bilden är från en annan dag.
Nu kommer allvaret att börja! På vår minstings en månads dag så ska mannen då börja jobba. Pappadagar, semester och sjukdom har gjort att vi fått mycket tid tillsammans vilket varit kanon! Men nu är det slut på det härliga! Nu blir det två barn, två hundar och en mamma. Jösses hur ska det gå? Lilla J ska få gå på förskola tre halvdagar i veckan är det tänkt och han är jätteglad för att få träffa sina kompisar igen. Så nu ska det då klaffa med att få alla mätta, glada, påklädda och fastspända i bilen till en utsatt tid, blir kallsvettig bara av att tänka på det! Sen ska liten kotte matas och bytas på samtidigt som storebror ska underhållas. Det blir säkert inte tråkigt en endaste sekund och jag har bog aldrig varit så tacksam över att vi har staket som jag är just nu! Men jag ser ju att andra verkar klara det, vi är ju ändå inte de enda i världen som har fler än ett barn, så det är säkert mycket lättare än jag tror. Hur svårt kan det egentligen vara?!
/Storasyster

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar