torsdag 21 juni 2018

Midsommarväder

Jajemen då har midsommarvädret anlänt! Man ångrar genast klänningsvalet, undrar varför man sytt shorts till grabbarna och börjar leta tjocktröjor och tights... suck!

Eftersom att hundar och barn behöver rastas är vi ute oavsett väder och då är det super att storkillen, ja han är ju vår stora nu, kan köra springcykel så bra! Vilken användning han har för den här cykeln alltså!

Ikväll är det traditionsenligt blomsterplockande som står på programmet, självklart cyklandes!
Idag när vi varit och midsommarhandlat, köpt hundmat, lagat rödlökscheesecaken (tradition!), bakat muffins och gått hundpromenad var klockan elva. Det är skönt att gå upp i tid, för man hinner så mycket då... Igår ringde jag till mamma och frågade om hon ville med på utflykt med oss och syrran och hoppa hoppboll i lekparken. Hon gäspade men sa ja. Klockan var visst halv nio...Småbarnsföräldrar har en annan dygnsrytm! Fråga mig inte om jag vill göra något efter klockan åtta på kvällen för då är det natt!
Nu är det dags att lägga sista sömmarna på midsommarklänningen och plocka fram de där tightsen då! Glad midsommar! Vi börjar troligtvis fira klockan 6.30 imorgon, toppen!
/Storasyster

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar