fredag 31 augusti 2018

Lingonskogen och lingonsylten

Att gå till skogen och plocka lingon har blivit lite av en familjetradition! Roligt att komma ut i skogen med allihop och häftigt att kunna jämföra från förra året hir stora barnen blivit! O år var det dessutom en till liten kotte med, tänk att nästa år kommer han att gå själv! Dessutom är vi då ännu en kusin som är med!

Storkusinerna körde som vanligt full rulle! Tänk att hon snart ska börja förskolan den här lilla, tillsammans blir de kanske förskolans skräck... haha.
Handen på hjärtat så är det mest moppa som plockat mins lingon. Min lille grabb var inte riktigt på humör, han tyckte lingonplockningen krockade med hand sovstund och att sova mitt i skogen tyckte han visst inte alls passade sig, då var det ju så mycket skoja att titta på hela tiden.
Handen på hjärtat igen, så plockade moppa de flesta av mins lingon även året innan. För då var jag gravid och hade fullt upp med att hålla koll på min son som var högt och lågt. Tä k så självständig han blivit på det här året. Det är tur vi har moppa annars skulle vi bli tvugna att köpa lingonsylt som så många andra stackare och det är ju inte alls lika gott!

Titta så fint! De är både härliga att senap och att äta de här bären!
/Storasyster

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar