lördag 1 september 2018

6 månader

Det närmar sig 6 månaders dagen för vår lille kotte. Som vanligt förstår jag inte vart tiden tar vägen. Han har blivit stor så fort! Tyckte det gick fort med storebror men det är verkligen ingenting mot det här!
Nu händer det verkligen saker, lillebror han kan rulla runt, runt för att förflytta sig, han ålar också och har fått bra fart på gåbilen. Han drar sig upp på alls fyra och står sen där och väger. Det är så sött när han sträcker sig mot en för att man ska ta upp honom, hjärtat bara smälter. Samma sak när han skrattar, Kiwi är verkligen fantastiskt rolig och storebror.
De har börjat leka sida vid sida och det är så fint att se.

Ända tills det här händer så är allt frid och fröjd. Lillebror får tag i storebrors hår och drar! Vi blir snart av med håret allihop, jösses vilka tag han får!
Blir alldeles lycklig när jag tänker på allt vi har framför oss och att vi ska få lära oss av den här lille killen. Tänk att vi nu har två barn som vi ska få lära känna och se växa upp och utvecklas som personer, häftigt!
Storebror har bytt till storbarnsavdelningen på förskolan och trivs som fisken i vattnet. Det är så roligt att höra honom prata om sina kompisar och allt bus de hittar på. Han bygger och bygger och bygger, både på förskolan och hemma. Det är duplo, lego, klossar, kuddfort och filtkojor. Dessutom älskar han böcker, just nu är Petsson favorit.
Vi travar in i hösten laddade med sol och med en pappa som ska vara pappaledig en dag i veckan, dessutom ska jag börja plugga på distans. Nya spännande tider!
/Storasyster

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar