lördag 13 januari 2018

Skötbord och babynest

Igår satte jag och Lilla J ihop skötbordet. Han är riktigt duktig på att skruva och greja och kunde en hel del om vad man behöver ha vid ett skötbord, de har ju skötbord på förskolan. Våtservetter behöver man säger han, svårt ord men helt rätt!


Blev ett riktigt mysigt hörn. Nu behöver vi en bra blöjhink så vi slipper sova i bajsdoft, för japp, skötbordet står i sovrummet. Skulle vi ställa det i badrummet skulle vi inte kunna ta oss in själva och ingen annan plats känns heller helt aktuell. Men det här blir nog bra! Skulle vilja ha en mobil eller något på väggen, men hur sätter man fast en mobil egentligen? Skulle vilja ha en sån över sängen också.

I sängen så har babynestet fått ett överdrag! Kommer ihåg att vi fick tvätta det massor förra gången då blöjor läckte, det har ett smidigt överdrag med dragkedja och grejer men jag sydde ändå ett överdrag med plastad frotté så det ska bli ännu smidigare att tvätta och torka fortare!


Resår så det ska ”sitta fast” på nestet och plastad frotté under!

Idag fick vi en glad överraskning, det blir helt enkelt att virka en till filt efter att filten till vår lille kotte är färdig!

/Storasyster

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar