torsdag 8 februari 2018

Snart vagndags igen!

Så här såg det ut på dagen när vi skulle fira in det nya året 2017!

Kronan vagnar för hela slanten! Lilla G hade sin barnvagn och Lilla J sin sulky.
Vår lilla, eller stora, kille vill nu helst inte åka vagn utan går eller cyklar själv. På sin höjd åker han pulka! Igår gjorde han dock ett undantag när han åkte i cykelvagnen på utflykten.

Här är vi på tur med vagnen en vårdag, igår var det betydligt kallare och mycket mer snö. Men Thulen blir som en gosig koja att sitta i med filtar och så går det att stänga helt så man sitter skyddad från vinden. Jag önskar att den fanns i vuxenvariant, tänk att få åka i den!

Här har vi vår underbara Emmaljunga, pråmen som inte backar för att köra över stock och sten. Vagnen som man lätt kan sätta fast hundarna i utan att de kommer någonstans och som klarar både skogsstig och grusväg men ändå är bra komfort för guldklimpen i. Så många timmar som Lilla J har sovit i den här och så många promenader vi har tagit. Den här bilden är från vår allra första promenad med den. Lilla J ligger i och kikar och vi gick runt vårt kvarter. Snart ska den få komma till användning igen, hoppas att vår nya familjemedlem gillar att åka vagn!
Men det är några saker kvar på att göra listan innan lillen kan dyka upp. Tygormen måste bli klar, hur skulle det se ut om bebis anländer och tygormen inte är färdig!?!? Katastrof! Och så har vi ju tänkt ta en magbild på kulan också, det är faktiskt en sak som man måste göra innan bebis kommer om man ska göra det, för efteråt är det för sent! Sen är det ju det här med att välja rätt färg på nagellacket på tånaglarna också!
/Storasyster

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar