onsdag 21 februari 2018

Träningsmål

Oj som jag längtar efter att få tillbaka min kropp! Kommer säkert sakna att alltid ha den här lilla personen med mig i magen, men inte gravidkrämporna!
Det ska bli så skönt att få börja röra på mig ordentligt igen. Det är ju en liten uppförsbacke kvar såklart, efter förlossningen så hoppar man ju inte i löparskorna, eller man hoppar ju helst inte alls som jag vill minnas det. Men några veckor efter förlossningen så tänker jag att det blir lättare att röra sig igen!

Sånt här kommer jag på riktigt kunna göra igen! Efter förra förlossningen så tror jag att jag ville kunna springa en mil och lite sånt. Den här gången har jag några andra mål.
Löpning. Jag vill kunna springa ifatt Lilla J! Som jag ska jaga honom den lille underbaringen och när jag jagat ifatt honom ska jag lyfta upp honom och krama honom!
Smidighet. Jag vill kunna lättsamt sätta mig på sandlådekanten, gräva en borg, göra en väg och kravla omkring utan skräck för att aldrig mer kunna resa mig igen eller få utmattningssyndrom.
Styrka. Jag vill kunna lyfta upp Kiwi! Han ska få sig en ordentlig kram när jag väl lyft upp honom också.
Distans. Det där med en mil känns oviktigt, men jag vill kunna gå från öns södra ände till den norra. Drygt en kilometer! Vilken njutning!
Rimliga träningsmål ändå, som jag längtar! Och med tränaren Lilla J så tror jag inte ens jag behöver en träningsplan, jag bara hänger på honom i hans tempo så är jag i hamn på nolltid!
/Storasyster

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar