söndag 17 juni 2018

Det springer 

Tiden riktigt springer förbi, sommarlovet är här, Vätternrundan är över för i år och barnen bara växer! Lillkotten har hunnit testa både hoppgunga och bumbostol. Han lyckas till och med åla sig några centimeter framåt. Räknar kallt med att det kommer bli en lika energirik kille som sin storebror. Storebror är inte långt ifrån att kunna cykla på cykeln med pedaler och kan räkna ett plus ett och två plus ett. Han känner igen bokatäverna J, A, M, I, E och T. Dessutom lär han sig nya ord med raketfart och härmar våra uttryck "Nej mamma, så kommer det inte att bli!" Suck, det är som att höra sina egna ord ur hans lilla mun.
Vätternrundahjältarna moppa och morbror tog sig i mål i år igen. Jag grät en skvätt i vanlig ordning, det är ju något fantastiskt häftigt med att se alla dessa människor som gör en sån bedrift!
Vi är förkylda nu igen, riktig jädra dunderförkylning som har knockat hela familjen. Allt är som vanligt med andra ord!
Killarnas midsommarshorts är färdigsydda! Roligt att kunna sy matchande saker till dem.

Första gången jag sydde i vävt tyg, det stretchar alltså inte alls utan är som tunt lakarn. Det var superkul, går att göra helt andra saker än med trikån. Det är faktiskt ärmarna till en blus som jag klippt av och gjort shorts av.

Lillebror fick även en ny body. Älskar det tunna tyget som det liksom är små hål i. Perfekt nu i sommarvärmen. Prymtången går varm och tryckknapparna funkar riktigt bra nu när jag fått experttips på hur de ska sättas i!
Imorgon är det måndag, gäller att inte blinka för då är det stor risk att det redan är helg igen!
/Storasyster

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar